Op ons kunt u bouwen

Planatec levert specialisten voor de machinebouw. ‘Plana' betekent ‘projectplanning' en ‘tec' benadrukt de technische specialisatie. Al sinds 2001 is Planatec de helpende hand bij het flexibiliseren en managen van uw technische capaciteitsvraagstukken. Door onze kennis en ervaring in de wereld van de machinebouw weten wij wat er bij u speelt en maken wij samen met u de optimale planning.

Planatec ontzorgt want het biedt u niet alleen de juiste persoon op het juiste moment maar realiseert de perfecte balans tussen vast en ingeleend technisch personeel. Hoe? Door u een compleet dienstenpakket aan te bieden:

Het is voor u van belang dat u samenwerkt met een partner die de markt goed kent, die vooruit denkt en de grilligheid voor u economisch kan gladstrijken. Planatec is hierbij de perfecte partner voor u! 


Complementaire dienstverlening via de Numac Groep

Planatec B.V. maakt onderdeel uit van de Numac Groep. Deze vormt met circa 800 medewerkers op 20 locaties in Europa een aanvullende groep van bedrijven die uw doelstellingen centraal stelt. Naast Planatec - Specialisten voor machinebouw bestaat de Numac Groep uit Numac - Machineonderhoud & Procesoptimalisatie www.numac.nl en BIT van de Meerakker - Besturings- en Installatietechniek - www.meerakker.nl.